Partnereink

BTC
Bróker Telecenter

Online biztosítás összehasonlítás. A leg-
kedvezőbb áron kínáljuk a hazai biztosítási piac összes biztosítójának ajánlatait.

CEPU
Országos Pályázati Tanácsadó Iroda

A CEPU KFT Románia egyik legsikeresebben működő pályázati tanácsadó és pályázatíró irodája.

Referenciák

Dudás Julianna az I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft. ügyvezetője vagyok és több, mint öt éve  elégedett ügyfele az OPTI Kft-nek. Hogy miért? Mindössze 10 % önerővel pályáztunk a KMOP-1.2.1 kombinált mikró hiteles kombinációban és fejlesztettük a székhely Gödöllő infrastruktúráját. Irodagépeket, számos a modern nyelvoktatáshoz nélkülözhetetlen informatikai eszközt, szoftvert vásároltunk és egy szabadtéri tantermet is kialakítottunk. A pályázati tanácsadónk nagy gyakorlattal rendelkezik, soron kívül és akár munkaidején túl is intézte ügyeinket, ha a körülmények úgy adódtak. Kapcsolatunkat hosszú távra tervezzük, most a 3 éves fenntartási szakaszban vagyunk, de újabb pályázat beadásán gondolkodunk, mert most a miskolci telephelyünket kell fejleszteni. Bízom az OPTI-ban és mindenkinek ajánlom, aki nyerni akar!

Dudás Julianna ügyvezető, I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft.

Több, mint 5 éve vagyunk kapcsolatban az OPTI-val, amely során 2 nagy beruházási pályázatot nyertünk el. Az előkészületek alatt nagyon sok segítséget kaptunk, nekünk szinte csak a papírokat kellett aláírni, mert mindent a Tanácsadó Iroda végzett el. 2015-ben egy mintavételes ellenőrzésen is kitűnően szerepeltünk, ami természetesen annak köszönhető, hogy kapcsolattartónk, Kovács Magdolna mindenre odafigyelt és mindenre figyelmeztetett, ha esetleg mi elfelejtkeztünk róla. Csak ajánlani tudom az Országos Pályázati Tanácsadó Irodát.

Móricz Dental Kft.

Szeretnénk megköszönni a többéves eredményes együttműködést.

Az önök segítségével sikerült export tevékenységünket mintegy 25 %-kal megerősíteni és emellett termékeink minőségi színvonalát jelentősen emelni.

Az Önöktől kapott információk mindig hasznosan kiegészítették piaci ismereteinket és együttesen alakíthattuk ki beszerzési politikánkat.

Reméljük, hogy a jövőben együttműködésünket, kiépült  partneri kapcsolatunkat kölcsönösen kamatoztatni tudjuk.

Andrássy Gyula, A +A Gyártó és Szolgáltató Kft.

Köszönöm az eddigi segítségüket a lehetséges pályázatok figyelésén kívül az aktuális pályázat kiválasztásában való segítséget, a pályázatírást.

Elégedett vagyok azzal, hogy a pályázati lehetőségeket továbbra is figyelik, és a cégünk igényének megfelelő pályázatok megjelenésekor értesítést küldenek.

Remélem az elkövetkező időszakban is hasonló eredményes együttműködésünk

Dr. Vargha János, Pharma-Dent Kft.

Sokáig úgy gondoltuk, hogy egy mikrovállalkozásnak, mint a mi cégünk, nincs esélye pályázaton indulni, mert nem tudunk lemondani egyik munkatársunkról sem, amíg az a pályázat előkészítésével foglalkozik. Az OPTI munkatársainak pozitív hozzáállásának, segítségének köszönhetően sikeres pályázatot adtunk be. Később a követést is vállalták, minden évben határidőre elkészítették a jelentést, ami további segítséget jelentett.

Új lehetőségekre is felhívták figyelmünket, amiket érdemes megfontolni a jövő tervezésekor.

Köszönjük.

Körmendy Zsolt, Csenkesz Kft.

Pályázatunk több év közös munka után végleg lezárult. Nagyon köszönöm az eddigi közös munkát, az Önöktől kapott rengeteg segítséget, amivel megkönnyítették a tájékozódást a papírok útvesztőjében.

Több ismerősnek is ajánlottam Önöket.

Ács Zoltán, 999 Aprócikk